Strategie de Comunicare
Comunicare de Brand
Copywriting
Foto-Video
Design Grafic
Social Media Management
Reclame plătite
website

Website cu sistem de plată integrat

Pentru clientul nostru „Paradise Events”, am dezvoltat un website ușor de navigat, cu meniuri clare și acces rapid la informațiile importante.

Ne-am concentrat pe crearea unui design care să reflecte personalitatea unică a evenimentelor organizate, integrând totodată o soluție eficientă pentru vânzarea de bilete online, cu un sistem de plătă integrat.

Mesaje publicitare relevante

Strategiile noastre de promovare pentru „Paradise Events” au inclus campanii publicitare pe Google Ads și Facebook Ads, concepute să aducă lead-uri și notorietate brandului.

Abordarea personalizată ne-a permis să creștem vizibilitatea evenimentelor și să atragem participanți interesați de experiențele unice pe care clientul le oferă.

Materiale care informează, inspiră, și vând

Crearea de conținut valoros și atractiv este piatra de temelie în campaniile noastre de marketing și postările regulate pe rețelele sociale.

Astfel, pentru „Paradise Events” ne-am dedicat să producem materiale care nu doar informează publicul despre evenimentele viitoare sau facilitățile brandului, dar care inspiră și creează o legătură emoțională cu acesta

Close
This website uses cookies to improve your web experience.
Close